CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Nyansatt daglig leder er på plass

magne

Magne Ekker er ansatt som daglig leder. Magne er 45 år, og kom i 2013 flyttende med sin familie til Brønnøysund og til en region som han betegner som et eldorado for friluftsliv. Han er cand.mag. innen friluftsliv, natur- og kulturveiledning og geografi.

Magne har jobbet mange år som friluftslivslærer i folkehøgskolen, med formidling og prosjektledelse på museum og nasjonalparksenter, som lærer på leirskole og som leder i skoleverket.

Magne gleder seg stort til å bygge opp Trollfjell friluftsråd og Trollfjell Geopark. Han synes det blir spennende å skape frilufts- og naturopplevelser for folk og tilreisende i regionen, og ser fram til å være kreativ og skape spennende prosjekter sammen med kommunene …. og ikke minst få lov til å være ute på tur i arbeidstida.

Trollfjell Friluftsråd er et nyetablert selskap som er organisert som et interkommunalt samarbeidsorgan mellom kommunene Leka i Nord-Trøndelag, Vega, Brønnøy, Sømna, Vevelstad og Bindal.  Trollfjell Friluftsråd og Trollfjell Geopark skal samskape i lag. Geoparken har fra før ansatt Anna Bergengren som har hovedansvar innen geologi og vil samarbeide tett med friluftsrådet for å spre kunnskapen om landskapet.  Geologi danner landskapet og er rammen for naturen, både innen botanikk og geologi. Friluftsliv foregår i landskapet. Vandring og kunnskap går hånd i hånd. Opplevelsene av friluftsliv vil forsterkes ved at man får kunnskap gjennom tilrettelagte aktiviteter om natur, landskap og geologi. Vi mener  at dette vil gi motivasjon til å komme seg opp av godstolen og gå på tur.

 

TOP