CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Reise hit - Overnatte - Spise

 

Trollfjell Geopark ligger midt i Norge, ca. 40 mil nord for Trondheim. Hit kan du reise både med fly, bil, buss og hurtigruten.  Ved bruk av offentlig transport er Rørvik og Brønnøysund trafikknutepunkter.

 

FLY – Du er ikke lengre unna enn 2 timer fra Oslo til Brønnøysund. Det går direktefly både fra Oslo, Trondheim og Bodø til Brønnøysund. Du kan også fly til Rørvik via Trondheim.  www.wideroe.no

HURTIGRUTEN –  Det er havneanløp både i Rørvik og Brønnøysund.

BUSS – Du kan komme til Trollfjell Geopark fra Trondheim Lufthavn med tog  til Grong og bussforbindelse der i fra til Rørvik og Brønnøysund.  www.nsb.no og www.177nordland.no  

BIL – Kommer du med egen bil, er det en opplevelse å kjøre langs kystriksveien som også har status som Nasjonal turistveg. Denne strekningen består av 6 ferjer med avstikkere til flere øyer som for eksempel Leka og Vega.

 

OPPFORDRER ALLE TIL Å BRUKE KOLLEKTIV TRANSPORT. www.tts.no 

 

Overnatting

Det finnes mange ulike muligheter for overnatting. Om du søker en enkel hytte eller foretrekker hotellovernatting er tilbudene mange. Det finnes også et godt utvalg av høystandard selvhusholdsanlegg med ferdige oppredde senger, frokost, der du også kan lage tin egen mat. Ganske enkelt noe for en hver smak og lommebok.

 

Bestill overnatting ved www.kystriksveien.no , www.visithelgeland.com

 

Spise – Her finnes en rekke gode spisesteder som Trollfjell Geopark samarbeider med. Her kan nevnes:

TOP